Valborgsmässoafton

Tisdagen v.18 så kommer det inte vara träning på grund av valborgsmässoafton!

Glad Påsk!

Glad påsk önskar VKK! Som vanligt ingen träning under påsklovet! :)

VKKs instruktörer på Svarbältesläger i Stockholm

Under Helgen så deltog tre av Västeråskarateklubbs instruktörer på Svarbältesläger i Tullinge! Dagen bestod av 3 timmars träning!

Sista inbetalningsdatumet

Hej! Sista inbetalningsdatumet för terminen är 12:e Mars, för nya medlemmar, skriv kontaktuppgifter för vårnadshavare!

Extra träning för blått bälte och uppåt

Extra träning för blått bälte och uppåt idag (tisdag)

Sportlov V.9

Som vanligt så är det ingen träning under sportlovet! Vi önskar er alla ett skönt lov med mycket aktiviteter!

Karatedräkter för nya medlemmar

Nya medlemmer betalar in 680 kr första terminen, då får man en karatedräkt (EMPI) och bälte från budo-nord till ett rabateratt klubbpris. Om man vill köpa dräkt själv så kostar det som vanligt 400 kr för terminen. VKK kör en beställning i början av varje termin för medlemmar som vill beställa dräkter eller annan utrustning som inte finns hos oss

Inbetalning

Sensate Inbetalningsdatum är 15 februari! Avigiften för terminen är 400 kr! Swish nr: 1231486661 BankGiro:5953-5922 SEB BANK (Personnr, fulltständigt namn och eventuellt kontaktuppgifter vid betalning)